Sunday, February 04, 2007

Kasper Hvidt - We love U!

Vi har fulgt med i håndbold VM hernede og det har været ret underholdende. Vi fandt en italiensk restaurant/pizzaria, som havde storskærm og gladeligt ville vise håndbold, selvom der var tyske Bundesliga kampe. Så vi har været den lille pizzamands bedste kunder denne uge. I torsdags var vi 15 som heppede og hujede og klappede, men lige lidt hjalp det, da det danske hold tabte til Polen. Her til eftermiddag var der så heldigvis lidt oprejsning da vi igen indfandt os på 'Dina Pizza e Ristorante' og gud hvor vi elskede Kasper Hvidt og alle hans fantastiske redninger!
Heldigvis vandt Tyskland over Polen og blev verdensmestre. Jeg håber det kan være med til at give dem lidt nationalfølelse tilbage. Fodblold VM'et i sommer, var jo total epokegørende og pludselig var det en lille smule okay at være tysker. Utroligt hvad sport kan betyde.

Her er noget helt andet som også kan være epokegørende: Musik! Denne video er helt genial og et bevis på at man sagtens kan lave rigtig fede sjove ting uden et kæmpe budget. Læg mærke til at den er taget i et take - imponerende!

Ok Go: Here it goes again


Apropos musik, så kommer Björk på Roskilde Wuhuuu! Så nu er der absolut ingen undskyldning for ikke at komme! Hendes koncert i 2003 var fantastisk og er den bedste jeg nogensinde har set.

No comments: